keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sorruin taas ja tein rikoksen!

Måi,


Mulla on ollut jotenkin tänään ja eilen huono mieli. En tiedä miksi, mutta kun mun ihmisluonnon tietää niin ei yllätä ketään. Välillä on tälläisiä päiviä. No, päivä pelastautui hyvällä ruualla ja vaatteilla, mitä en todellakaan olisi saanut ostaa. Sinne meni satanen, että moimoi. Ostin housut, paidan ja kauan haluamani farkkupaidan. Kerrankin löytyi oikean S-koon kokoinen paita, joka ei roikkunut tai näyttänyt niin isolta päälläni. Happy oon siitä <3 Harvemmin sortumisesta tulee näin hyvä mieli!
Zara<3

Ostin mä jonkun hihattoman paidan, siinä näkyy nännit läpi ja koska olen Michael Jackson, ei sitä voi pitää ihan vain sillein, vaan on pidettävä jotain paitaa päällä.

Vähän niinkuin näin..


Hullut Päivät, hohhoijaa..

Shoppailun ja kahden kahvikupillisen jälkeen suuntasimme syömään. Bravuria oli paikka ja sehän sijaitsee Kampissa. Pizzaa, pastaa ja jotain muutakin siellä tarjottiin. Systeemi oli uusi minulle mäkkärin suurkuluttajalle, mutta tosiaan siellä oli sellainen korttisysteemi. Saatiin kortit tiskiltä, mentiin pöytään miettimään, sen jälkeen mentiin keittiön eteen odottamaan ruokaa ja tekemään tilaukset. Itse valitsin ehkä tylsästi Pasta Bolognese, joka oli ihan hyvää. Olisin halunnut sittenkin Pasta Pollon, missä olisi ollut kanan lisäksi aurajuustoa ja lehtipinaattia. Seuraavan kerran sitten.

Tosiaan sitten syötiin ruuat ja sen jälkeen vietiin kortti tiskille takaisin ja maksoin ruokani ja häippäsimme. Syyllistyin rikokseen, sillä en maksanut juomaani (joka oli kyllä soodavettä), vaikka "rekisteröin" sen korttiini. En saanut sanaa suusta ja se jäi maksamatta. Kauhukuvat Pasilan poliisiputkassa maksamattomasta soodavedestä pyörivät päässä ja häippäsimme hyvinkin äkkiä.
Kortti ja tätä tungettii joka masiinaa mitä halusi ostaa ja ostot rekisteröityivät kortille. Aikamoista säästöä (fiksua sellaista) henkilökuntakuluissa.

Seuraavaksi se Pasta Pollo tai pizzaa!

Hyvää oli, vaikka en tiedä mitä nuo heinät tuossa on? Voikukanlehtiä???

Ruuan jälkeen raahustimme vielä jalat veressä ympäri Helsingin keskustaa, jos vaikka olisi jotain löytynyt. Löysin Kamppiin avatusta Tiger-halpaliikkeestä stögiksen ja tuikkuja, jolla voin sitten polttaa kämppäni, kun kännikokkailuillani en sitä ole vielä kyennyt tekemään.

Olin aika väsynyt, mutta siitäkin huolimatta raahustin kuntosalille tekemään PT:n loihtimaan kunto-ohjelmaa. Tänään vuorossa olivat Rinta, Ojentajat ja vatsat. Tein vähän ylimääräistä, että jos vaikka niitä tuloksia tulisi nopeammin. Oli kyllä rankkaa, mutta nyt on hyvä ja aikaansaanut fiilis. Kyllä sali on ihanaa. Vaikeinta on sinne mennä, mutta sen jälkeen on niin ihanaa. 

Nyt tässä himassa kököttelen telkkaria katsellen ja odottelen työvuoroni alkua. 2 yötä vielä tämän jälkeen niin pääsee parin päivän lomalle. Sain uudet työvuorolistat ja niistä katsoen minun olisi ehkä pitänyt jäädä tiskaamaan Bravuriassa astioita, koska varaa ei tosiaan ei olisi ollut 12 euron annokseen.. Noo, keksitään jotain muuta nyt sitten tässä.

Oon aika hyvä tässä Faces-pelissä. Tiedän valehtelematta 99% noista kasvoista. Ainoastaan urheilijat ovat heikko kohta.

Parhaimmat protskun lähteet. Näitä puputan päivittäin. Yleensä nuo proteiinipatukat maistuu aivan paskalle, mutta tää on hyvä ja kaikenlisäksi lo-carb \o/

No eipä mulla oikeastaan muuta, kassellaan jos huomenna jotain taas postailisi tai jos on jotain postailtavaa.

Tommi

PS: Katson nyt Liviltä tuota Super-Marjo -ohjelmaa, hirveitä eukkoja noi lamourettesin akat. Toi Henna Tuominenkin on niin lähiöpissis, ei mun mielestä mitenkään kaunis. Hampaat on valkoiset, mutta toi naama..

3 kommenttia:

 1. Noi lehet taitaa olla rucolaa, mikä maistuu ihan hirveeltä! :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että käyt salilla,minäkin kävisin jos vain voisin..No onneksi kulta tekee minulle välillä siskonmakkarasoppaa niin sitä puputtelen täällä sitten ja lueskelen sinun ja muiden blogeja.On muuten hyvää tuo rahka maistoin kerran,mutta vatsa ei kestänyt.Meinasi tulla paskat.Mikä tuo face peli on?Onko se sinun juontamasi?Enhän minä veikkonen ole hereillä päivisin ;-) ;-)

  T: SASU JA SEN ...NO JOO:)):))

  VastaaPoista
 3. Heinät lautasella on rucolaa, joka on taivaallista kohtuullisissa määrin :D Ja toi kuvan protskupatukka on ihan superhyvää <3

  VastaaPoista