keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kuukausi elämässäni kuvina ja euroviisuja

Moikka,

SUURI ANTEEKSIPYYNTÖ, etten ole kirjoitellut tänne pitkään aikaan. Tässä on ollut vaikka minkälaista härdelliä ja muuta mietittävää, ettei oo ollut blogi ihan ekana mielessä. Nyt lupaan päivitellä useemmin.

Ajattelin laittaa tämän hiljaiselon aikana otettuja kuvia tänne. Aika viinanhuuruisia ovat, mutta no can do.Tälläisiä kuvia, kuten näkyy. Siideriä, töitä, työkavereita ja .. eipä sitten oikeastaan mitään muuta. :D

Eilen käytiin euroviisujen eka semifinaali, jossa Suomikin oli mukana. Ei varmaan yllättänyt, mutta tää PärnilläPernilla ei päässyt jatkoon. Mun mielestä ihan yksinkertaisesta syystä, että biisi oli aivan paska. Ensinnäkin ruotsiksi? Kukaan ei ymmärrä ruotsia Euroopassa. Toiseksi, jos lauletaan jollain muulla kielellä kuin englanti, niin biisissä pitää olla joku "juttu". Tässä ei ollut sitä juttua. Ensi vuonna sitten uudestaan paremmalla menestyksellä, vaikkakin pelkäänkin, että sama menestys toistuu ensi vuonna: Uuden Musiikin Kilpailu on edelleen ensi vuonna Suomen karsintamenetelmä, eli ainakaan ketään tunnettua artistia ei saa euroviisuihin.

Muut maat loistivat paremmuudellaan eilen, vaikkakin oli kyllä harvinaisen paskoja biisejä. Ajattelin laittaa tähän koko tämän vuoden euroviisujen Top5:n. Toinen semifinaalihan käydään torstai-iltana ja sieltä löytyyki moni mun suosikki.

1. Ruotsi

Yksinkertaisesti paras. Sen ovat huomanneet muutkin suomalaiset. Tämä biisi nimittäin on listaykkönen Suomessa.

2. Kypros


Aivan älyttömän hyvä biisi. Varmasti soi ainakin eräässä kolmikirjaimisessa ravintolassa tiuhaan ja kyllähän tästä voisi tulla ihan kesähitti muuallekkin.

3. Islanti


Tämä voisi olla jopa Suomen biisi, jotenkin sen oloinen. Vähän kun olisi hevimpi, niin Tommi tykkäisi vielä enempi.

4. Norja


Onko Suomessa tälläisiä artisteja? Ei tule kyllä kukaan muu mieleen kuin Antti Tuisku ja häntä tuskin euroviisut kiinnostaa -> Jos et menesty -> saat paskat niskaan Suomen kansalta.

5. Itävalta


Tää on niin paska, että on niin hyvä. Harmi, ettei päässyt finaaleihin. Oli kyllä ihan näyttävä esitys jne. Kaatuiko kieleen?

Tässähän tää TOP5 oli. Mitkä maat oli teidän suosikkeja?

Tommi

5 kommenttia:

 1. Katotteko työ töissä pornoo, ku näyttää et tossa yhessä ruudussa sellanen pyöris? :O :D En oo kyl varma onks se ees töistä, mutta niin.

  VastaaPoista
 2. No,Terve Tommi! Ollaan kyl odotettu kauan sun postausta ja oli tosi iloinen yllätys,kun tämä ploggaus oli ilmestynyt. Sun stooreja on niin kiva lukee,kun niistä tulee hyvälle fiilikselle.
  Me ei olla seurattu pätkääkään euroviisuja (eikä paljo muutakaan) ja yks ainoo kipale on kuunneltu/katottu iltasanomien sivujen kautta ja se oli tää venäjän mummobiisi. Biisi sinällään ei ole mikään kummonen renkutus,mut ne mummelit on niin ihania ja lutusia. Waemo varsinki tykästy. Kaippa tuo johtunee sit siitäkin,kun tässä on itekki vähä kääkkääntyny.
  Jatka ihmeessä blogia.
  - Salmari & sen Waemo

  VastaaPoista
 3. haha arvostan tuota tissikuvaa jonka oot tänne laittanu! :D

  VastaaPoista
 4. Oliks toi Jutta (tisseineen) tossa neljännessä kuvassa? Mites se nyt noin sexynä ja avonaisena on uskaltanut olla?

  VastaaPoista