tiistai 17. huhtikuuta 2012

Paskainen laukkuni

Morjens,

Kuten jokaisen itseään arvostavan bloggarin, täytyy minunkin esitellä laukkuni sisältö. Laukussani ei kyllä koskaan ole mitään mielenkiintoista ja varsinkin viikonlopun jälkeen siellä on kaikkea paskaa, mutta silti en sortunut esittelemään esim. kaverini laukkua.

Tälläinen laukku mulla. Olen fagbagien kannattaja ja minulla onkin ollut tämän tyylisiä laukkuja jo 6 vuotta. Mulle tää on "Helsinki"-laukku, kotipaikassani Imatralla ei tälläisiä voi pitää, koska ne on "käsilaukkuja" ja kuuluvat vain naisille. Parempi asuste olisi varmaan Koff-lippis tai nappiverkkarit.


Inhoan käteistä, mutta koska olen taulapää ja hömppäheikki, olen unohtanut pankkikorttini pin-koodin ja se on edelleen postissa. Nostin rahaa viime viikonlopuksi Tallinnaa varten ja tietty sitä maksaa joka paikassa ensiksi setelillä ja töttöröö sulla on miljoona eri pennosta taskuissa. Röökimerkeistä poltan vihreetä Kenttiä, joka joo on vaarallisinta röökiä, mutta tavoite onkin lopettaa jossain vaiheessa, kun jaksan (lue: saan syövän) ja koen sen tarpeelliseksi. Elämän pieniä iloja. Toiset syö liikaa, mä poltan röökiä.


Henkilöllisyystodistus. Tarvitsen sitä päivittäin tai ainakin joka toinen päivä, kun ostan sitä edellämainittua röökiä. En mielestäni näytä alle 18 vuotiaalta, mutta ilmeisesti myyjien mielestä näytän 5 euron lippiksessäni ja kollareissani, kun lähikaupassa piipahdan. Joka kerta kysytään, kun ostan jotain aikuisten juttuja. Pari viikkoa sitten matkustin lasten lipulla bussilla keskustaan. Myöskin pari viikkoa sitten, ostin K-16 PS3-pelin ja minulta kysyttiin paperit Anttilassa.. Se meni jo vähän yli :D


Hajonnut harja ja mun lempihajuvesi Zippo. Olen tunnettu siitä, että suihkuttelen hajuvettä aina tilanteen tullen ja se on aina mukana. Zippo-hajuvesi on uusi tuttavuus, joka on kyllä saanut paljon kiitosta muiltakin kanssaeläjiltä. Ei liian makea ja ihan miehekäskin. Ja HALPA, vain 50 euroa. Harja on joku 5 vuotta vanha, joka kulkee aika usein mukana (esim. jos alottelut on jossain muualla kuin täällä mun residenssissä), vaikka tosiaan se on rikki. Se meni rikki, kun eräs lihava ihminen istui sen päälle ja se halkesi. No mitä nyt harjanvarrella tekisikään?


Avaimet. Mulla on niin huono muisti, että olen antanut äidilleni vara-avaimen. Nauhan oon pöllinyt joskus jostain, en muista mistä! Nää on aina hukassa ja on näistä riitojakin syntynyt. :D


Myllerin Tommin laukku ei ole mitään ilman sekalaisia tavaroita. Huulirasva, kuitti, Viking Linen -lahjakortti ja suklaarusina. Tälläkin hetkellä laukku on sellainen kirpputori, että huhhuh. Kuitin mukaan olen viikonloppuna ostanut Red Bullia, varmaan lantringiksi, koska ainakin muut kuitit kertovat minun ostaneen siideriä ja paukkuja. Ps. blistex on parasta.

Tälläinen oli laukkuni sisältö kutakuinkin tällä hetkellä. Yleensä siellä on myös kuulokkeet ja luuri.

Tälläinen luuri on mulla. Erittäin hyvä, mutta sekoilee, koska se on lentänyt niin monta kertaa maahan, tai näin ainakin epäilen. Kuulokkeet ei kyllä oo tollaset Freestyler-kuulokkeet, mutta kummiskin. Kuva otettu netistä.

Mä olen taas yöksi lähdössä duuniin ja nyt olisikin 4 päivän työrupeama. Mulla on nyt tosi paljon työvuoroja  koko loppukuun, mukaanlukien vappu. Onnea vaan mulle!
Mä en tiedä mikä mulla on, mutta olen ollut erityisen herkkä tässä viime kuukaudet. Itkua tirautetaan milloin mistäkin, ilosta, surusta tai vaikkapa tylsyydestä. Tässä oli aikoja, jolloin en itkenyt pariin vuoteen, en vain yksinkertaisesti saanut itkua tulemaan. Viime syksynä ilmeisesti olin niin väsynyt ja poikki erinäisistä asioista, että padot murtuivat ja nyt sitten örvötän joka harvasen asiasta. Eilen se syy oli Titanic ja Kadonneen Jäljillä,  tänään se on tämä biisi. Juuri puhuttiin kaverin kanssa puhelimessa, että miksi esimerkiksi Titanic itkettää aina ja tultiin siihen tulokseen, että ainakin itse henkilökohtaisesti ajattelen kyseistä tarinaa omakohtaiseksi ja se käy sitten itkettämään. Ehkä sama juttu on sitten tämän biisin kanssa. Yhteinen nimittäjä näissä on rakkaus.

Tommi

7 kommenttia:

 1. http://defacedeintraum.blogspot.com/

  Ei vitsi joko oon väsyny, tai naurahdin tolle että laukusta löyty yks pieni suklaarusina. :D
  Mut kivaa tekstiä, näitä siun postauksia tykkää kyllä lukea aina! (:

  VastaaPoista
 2. Ihana että olet yössä. Katotaan sua mieheni kanssa ;-) T. PASTILLI TON RÖLLIN MIES

  VastaaPoista
 3. Toimiiks Blistex hyvin liukkarina? ;D

  VastaaPoista
 4. Mie taidan olla sit aika pihi ihminen kun miusta 50e hajuvesi ei oo halpa :D
  Etkö raaski ostaa uutta harjaa?Ne onkin niin kalliita :DD Tai pöllit Meriltä.

  -Minz

  VastaaPoista
 5. Huokaus...so beautiful,beautiful...kaunis biisi...nuoruus ja rakkaus...se on tiukkaa aikaa.Vertauskuvallisesti verta,hikeä ja kyyneleitä.Tommi,herkkyys ei ole todellakaan heikkous,se on suuri vahvuus eikä siihen moni pysty,vaikka haluaisikin ja on totta,että on aikoja,jolloin ei itku lähde pusertamallakaan.Kaikki tulee ajallaan.Kiitos tästä biisistä.

  Salmari & terkkuja Waemolta :) :) P.S. Tsemppiä yövuoroihin

  VastaaPoista
 6. Mörö Seija! Miina-huora vinkkas et sul on tällanen blogi nykyään ni piti tulla stalkkaa, ku oothan sä kuitenki mun lempinäyttelijä. Eiks toi harja ookaan mikään tt:n kaupanpäällinen? näyttää ainaki ihan samanlaiselt, ku mikä mulla on :D. Istuks sen päälle kenties sama ihminen, ku sen jonku tuolin päälle? Nii ja ois kiva nähä täs joskus! T. Saku-koira

  VastaaPoista