tiistai 3. huhtikuuta 2012

Töitä, r*nkkausta ja lentokoneita

Morjens!

Viime postauksesta onkin jo aikaa, nyt oli pakko kirjoittaa taas jotain. Viikonloppu oli aika humalainen, tai ainakin lauantai oli. Olin tosiaan perjantai-lauantai välisen yön duunissa ja lähetyshän kesti tuonne puoleen kasiin asti. Tietenkin, kun ollaan kellojakin siirretty, niin valoisaahan oli enkä saanut nukuttua kuin nimeksi.


Btw, nyt se on todistettu, että katsojamme runkkaavat meille juontajille. Kuulin nimittäin jutun aika varmalta taholta, että eräskin poika/mies (asuu avoliitossa naisen kanssa..) kuulemma runkkaa mulle aina, kun olen ruudussa. Se on minusta tosi omituista ja hämmentävää. Yleensä istun farkuissa ja t-paidassa (en siis puolialasti tms.) ruudussa ja kysymys herääkin mitä seksuaalista joku siinä näkee? Toisaalta, imarteleehan se, että olen jollekin se henkilö, joka kiihottaa k.o henkilöä. Ei mulle kyllä tuu esimerkiksi mieleen runkata esim. Mette Mannoselle tai vaikkapa Janne Katajalle..

Okei, toivottavasti kukaan ei nyt kiihottunut tästä hieman eroottissävytteisestä kuvasta..

Noo, lauantaihin takaisin. Tosiaan oli todella vaikea saada ihmisiä mukaan, koska ihmiset oli käyneet jo perjantaina ulkona tai sitten muuten vaan oli hiekkaa persevaossa. Kumminkin sitten lähdin valloittamaan Helsingin yöelämää jälleen kerran ja sunnuntai-aamuna taas mietin, että olisi saanut jäädä tekemättä. Maailmanlopun darra jyskytti päätä ja nukuinkin sitten koko päivän valehtelematta. Maanantai-aamuna olikin sitten klo 10 personal trainer, joka pisti taas koville. Huomasi, että puolikuntoinen olin. Niin se alkoholi saa kunnon romahtamaan yhdessä illassa. No, treenit meni hyvin ja huomaa nyt tätä kirjoittaessa, että lihakset on aivan kipeet. PT käski kyllä erästä henkilöä mua hieromaan, mutta kato, kun on hierottu. Mut ehkä tänään!

 Silmät olivat sikkurassa jo ennen kahtatoista. Autossa tässä matkalla baariin.

 Eilen iltapäivällä lähdin sitten kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja meinasin myöhästyä lentokoneesta. Lento lähti klo 15:05 ja olin lentokentällä vasta 14.35 ja boarding time oli jo klo 14:40. Lisäksi mulla oli ruumaan laitettavia tavaroita (hei c'mon, pitihän mun tummien silmien alus-rasvat olla mukana) ja meinasikin käydä niin, ettei ne olisi kerennyt mukaan. Meinasi mennä hermot, kun joku akka setvitti omaa kassiaan varmaan 10 minuuttia baggage drop-tiskillä. Yleensä olen aikamoinen kaunosielu (uskokoon ken tahtoo), mutta siinä vaiheessa meinasin heittää sen ämmän kassit hevonhelvettiin, KOSKA MULLA OLI KIIRE.


 Lento lähti myöhässä ja mulla onkin jotenkin sellainen aavistus, että mun naamarasvat myöhästytti k.o lentoa sitten sen 15 minuuttia.. toisaalta miksi en niitä olisi voinut ottaa koneeseen, en ole kuullut koskaan terroristista, joka räjäyttää lentokoneen Garnierin naamanpuhdistusaineella tai dödöllä.

Koko lennon ajan pelkäsin, ettei tavarani ole mukana. Pääsin perille ja luojalle kiitos (vaikken uskokkaan Jumalaan..) mun räihnänen 10 euron H&M laukku tuli hihnalta ja pääsin lähtemään lentokentältä. Laukkuetsivä (?!) oli myllännyt laukkuni aivan sikin sokin ja jättänyt jonkun purkin valumaankin laukkuun, mutta onneksi tavarat tuli perille.


Tänään katsellaan joku leffa, mistä en ole kuullutkaan. Ootteko nähneet tämän ja kannattaako katsoa? Vaikkakin, ei varmaan kukaan mulle kommentoi, koska seuraajiakin on ruhtinaalliset 4 kappaletta. No, yrittänyttä ei panna, eiku siis laiteta..


Noo nyt otan vähän lepiä possun kanssa, joka täällä majapaikassani asustelee ja sitten lähden vähän lenkkeilämään ja ottamaan raitista ilmaa, tosin filterin läpi.

Tommi

PS: Niko vinkuu aina tänne musapostausta, koska hänen mielestään musiikkimakuni on vakavasti häiriintynyt. Laitetaan tähän loppuun yksi huippubiisi, joka on nyt myös syrjäyttänyt Frontside Ollien mun puhelimen soittoäänenä.


Ei makeaa mahan täydeltä Niko, tässä ensimakua.. ;)

4 kommenttia:

 1. Hyi lopeta se röökaaminen! :D

  t:Minna

  VastaaPoista
 2. Hyvä biisi,miellyttää vanhankin korvaa. Btw,meitsikin lukee kyllä tätä sun blogias ja tykkään tavastasi kirjotella ja tuo puolisokin aikoo niitä alkaa lueskelemaan. Don´t worry.
  Ja viitaten tohon sun aikaisempaa bloggaukseen itsetunnosta,niin sulla ei ole syytä huonoon sellaiseen. Uskon,et aika moni painii sen asian kanssa,myös mä. Esim.jos puoliso kehuu mua,kuittaan asian sanomalla,et just,joo jne.
  Mutta,hieno homma,et alotit uudelleen kirjottelun.
  Hyvää lomaa ja nauti elämän iloista. :) :)
  T. Salmari ja Päiviltä terkkuja

  VastaaPoista
 3. Olen homo.

  - Habazi (homo)

  VastaaPoista