keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Saarisen Nikon toivomuksesta..


Moi,

Joka kerta, kun soitan Nikolle, hän vinkuu blogiini musapostausta. Tämä lienee vittuilua, mutta Nikon ja varmasti muidenkin toivomuksesta, tässä vähän hyviä biisejä mistä pidän tällä hetkellä.

Keri Hilson - Lose Control. Bongasin tämän Idolsista.
Yön Polte - Meritähti. Tätä biisiä inhosin, mutta on hyvä!
Loreen - Euphoria. Kuten monena muunakin vuonna, Ruotsi vie jälleen kerran pidemmän korren Suomesta Euroviisuissa. Sen on myös huomanneet muut suomalaiset, koska tämä biisi keikkui Suomen latauslistan ykkösenä. Eipä näkynyt Pernillan "När Jag Blundar"-biisiä missään..
Dead by April - Mystery. En yleensä pidä tälläisestä, mutta tää on jees.

Jannika B - Onnenpäivä. Tän laulajan eka sinkku, joka on ihan omakustanne. Aika hyvä, vähän Robyn-tyylinen (se ruotsalainen, ei se Frontside Ollie :D).

Sirusho - I Like It. Armenialainen laulaja, jonka Qele Qele-biisi on soinut monesti meidän bileissä. Tääkin on hyvä!

Kristiina Brask - F32. Viime syksyn popituin biisi. Kertoi kyllä viime syksyn tunnelmistakin osaltaan, sillä erotuksella etten istunut kaupan kassalla. :D

Tässä oli nyt sitte muutama sellainen biisi, jota kuuntelen. Ehkä tääkin postaus saa nyt Nikon kyselyt jättäytymään pois jokaisesta käymästämme puhelusta. On kyllä sen verran musiikinnälkäisestä pojasta kyse, että voipi olla, että joudun linkittämään jossain vaiheessa tänne parikin Johanna Kurkelan tai Anna Eriksonin biisiä.. :D

PS: Katsottiin se eilinen Tree of Lives, se oli kyllä sellainen leffa, joista en tykkää. Ihmeellistä taiteellista paskaa ja jossain ulkoavaruuden sfääreissä vaan koko ajan heiluttiin. 20 minuuttia leffan alusta ja vuorosanoja oli vaihdettu öö 3?
Katsottiin sitten tämä, tää oli ihan jees. Aika erikoinen, mutta ihan jees. Suosittelen.

Tätä lautapeliä pelattiin kanssa. Hermot meni, meni hermot, koska en tiennyt kuudesta kysymyksestä kuin keskimäärin 1-2. Toi yks ties melkein kaikki.


Mutta lepyin näillä ja...

..tällä. Mustikkapiirakkaa. :D


Tommi

2 kommenttia:

  1. Tommi,noilla karkeilla ja varsinkin mustikkapiirakalla,vois leppyä ihan mistä vaan .... Melkein ... :)

    PÄIVI.S. :o)

    VastaaPoista
  2. Luin tän postauksen jo samana päivänä,kun tää ilmesty tänne,mutten kerenny kuunteleen näitä biisejä. Nyt kuuntelin ja Top 3:Loreen,Janika B sekä Kristiina Brask. Next:Keri Hilson ja Sirusho. Muista en oikeen digannu. Janika on tosi hyvä laulajanalku. Toivottavasti saa tuulta purjeisiinsa. Kristiinan biisistä löydän mäkin omaa menneisyyttäni. Em.biisiin viitaten,ei todellakaan kannata polttaa itteensä loppuun ainakaan duunilla. Siitä ei jaeta kunniamerkkejä. Terveydestään kannattaa pitää huolta. By the way,kyllä kaikki noi herkut maistuis mullekin. :) :) T. Salmari

    VastaaPoista