perjantai 6. huhtikuuta 2012

Lentopelkoa, dokausta.. ja darraa.

Moikka,

Palailin taas tuolta mualiman matkoilta takaisin kotoisaan Helsinkiin. Lento meni ihan hyvin, mutta kyllä taas lentopelkoisella mielikuvitus laukkasi. Mietin mm. Die Hard 2 -leffan kohtausta, jossa terroristit olivat sekoittaneet jotkut koordinaatit ja lentokone laskeutui "väärin" ja räjähti tuhannen p*llun päreiksi. No, onneksi laskeuduin ihan hyvin Helsinki-Vantaalle, vaikkakin kone oli jotenkin oudossa asennossa ja heilui aika paljon. 

Mua pelottaa sikana nuo pikkuruiset koneet, jolla joudun lentämään. Aina joudun joko siiven viereen ja tuijotan ikkunasta milloin joku lokki lentää potkureihin tai sitten joudun hätäuloskäynnin viereen. Ja miksi ne lentoemännätkin on aina niin huolestuneen näköisiä? Vappu Niemisen (Eija Vilpas / Hynttyyt Yhteen) sanoja lainatakseni, jos lentäminen ois niin turvallista kuin sen väitetään olevan, niin ei huolis näyttää niitä turvaohjeitakaan. :D

No anyways. Kuten facebookista varmaan on joku jo lukenutkin, olen unohtanut täydellisesti mun kummankin kortin pin-koodit. Se on käsittämätöntä, koska käytän joka päivä korttia. Käteistä ei minulla ole juuri koskaan. No, ehkä se tässä muistuu mieleen.Eilen kävin shoppailemassa keskustassa, mukaan tarttui pipo ja liian pieni paita. Ja sukkia! Mulla häviää aina toinen sukka tai sitten ne on niin ruokottoman näköiset, että kaveritkin niistä jo huomauttavat.

Tytöt teki mulle tervetuliais-noston.
Joo, oli siellä hese ja citymarkettikin.
Eilen lentokentältä otin sitten taksin himaan ja nopeasti suihkuun ja nikolle bilettämään, jossa mua ahnaisesti odotti Hanna, Niina ja tietysti Niko. Dokauksekshan se meni ja humala oli syvä. Nyt on darra aika syvä. Hauskaa oli, näinpä ex-tyttöystävääni Minnaa (Seiska 2008: BB-Minna & Chat-Tommi: Romanssi!) (....), joka on kyllä muuttunut upean näköiseksi. Tyttö on laihduttanut ja treenannu ja ilmeisesti muutokset jatkuvat ensi viikolla.. ;)

Ai mikä juurikasvu?
Mentiin Millionares Clubille eli milliin. Tarkoitus oli minunkin jatkaa erääseen kolmikirjaimiseen, mutta kuinkas kävikään. Olin niin humalassa, että mäkkärin kautta himaan pilkun aikoihin. Kiitokset muuten muskelimasakuskille Jensille, joka jaksoi kuunnella meidän (miun) juttuja ja ps. mun röökit jäi sinne autoon, haha! Jätit lähtemättömän vaikutuksen meihin kaikkiin. ;)

Mun ja Tanjan kuvat jäi aina sumuiseksi, wtf?? Mulla on melkein yhtä isot tissit ku tanjalla näköjään..
Näin selväpäistä porukkaa meillä chatissa on duunissa.
Katsoin alussa, että tässä kuvassa on kulli, mutta ei taida olla (vaikkakin taisin näyttää omani taas kerran jossain vaiheessa iltaa). Kuka tunnistaa omaksi?

Nyt on jäätävä darra ja nyt täytyy syödä jotain. Yöksi töihin, huomenna vapaata. Meneekö dokailuksi? Paha mennä sanoo. Salilla pitää ainakin huomenna käydä, kun viimeeksi olen matkan ja sun muun takia käynyt maanantaina? Ok, kävin lenkillä ja punnersin ja sun muuta, mutta silti.

Tommi

3 kommenttia:

 1. Hieno homma,et todistettavasti pääsit turvallisesti takas Stadiin. Mua ei sais kirveelläkään flygariin tai sit ois pakko vetää rauhottavia,ku ei voi enää perseitäkään ottaa,ku sit ei pääse koko vempaimeen.
  Toivottavasti ei karsee darra ole,jos sinne viihteelle menit.
  Reippaasti oot salilla jaksellu käydä ja täys kymppi sille.
  Piti jo edellisen postauksen kommentissa sanoa,et oot fiksannu siistiks nää sivut. Mä ainakin diggaan.
  T. Salmari :) :)

  VastaaPoista
 2. Noi kaupunkikuvathan on Vaasasta :O

  VastaaPoista
 3. Juu, vaasasta ovat. :D Ja Kiitos Salmari! :)

  VastaaPoista