tiistai 29. toukokuuta 2012

Euphoriaa ja Kööpenhaminan merenneitoja

Morjens!

Taas pieni katko bloggaamisessa, mutta ei kumminkaan niin suuri kuin edellisessä. Mitäs kuuluu? Mulle kuuluu ihan hyvää, pienen draamailun jälkeen tänään on ollut ihan kiva päivä. Nukuin pitkään (tai "nukuin", kiitokset v*tun putkiremontti ja niiden hirvee pora) ja suunnistin illaksi salille. Salilla venähti pari tuntia, olen päässyt nyt siihen mielentilaan, että on koko ajan pakko vaan tehdä lisää ja lisää. Huomenna taas. Lähden Juhannukseksi Tallinnaan kylpylään, niin en halua näyttää löysältä siellä uima-altaan keskellä muiden ja itseni hävetykseksi. En halua, että röllykät heiluu poreammeen mukana.

Lisäksi, koska olen laihduttanut tosiaan kaikki lihakset pois aikoinaan jossain mielenhäiriössä, minulla on hassun mallinen vartalo. Leveät hartiat, kapea vyötärö ja leveä lantio. Eli täydellinen missin vartalo. VAPISE MISSI-ANNI, vien paikkasi ensi viikonlopun Iltalehden kannesta.
Vielä sä Anni hymyilet, kohta mä oon laihtunut sen 2 kg, mitä kerrot useasti iltapäivälehdissä :D

Töissä irvileuat sanovat mua Dita Von Teeseksi, mutta se on vaa positiivista. Olin viime keväänä erään nimeltä mainitsemattoman työntekijän mielestä kuin Hanna Pakarinen vartaloltani ja naamaltani, mutta nyt olen sitten Dita Von Teese. Mielummin kyllä olen Dita Von Teese. Mielummin ihan vain Tommi Myller ja ilman vyötäröä. :D
Dita Von Teese..

..vai Hanna Pakarinen? :D

Tiedä sitten, miksi olen kummassakin mielleyhtymässä tollanen "Saatanan Vaimo"..

No joo, lauantaina olin ulkoilemassa. Istuttiin lintsin kalliolla parisen tuntii arskaa ottaen ja syöden. Kyllä kesä on jotain ihanaa! Oli niin lämmin. Kävin moikkaamassa Karhupuistossa Nikoa, Idaa, Hannaa ja muita kumppaneita. Sielläkin oli lämmin.

Kööpenhaminan merenneito.

Sieltä puistosta poimin myös Jelenan ja toisen Nikon ja mentiin meille katsomaan Euroviisut. Ei pelattu edes euroviisujuomapeliä, mutta niin se vaan kumahti päähän alkomahooli ja suuntasimme viralliseen kisaravintolaan DTM:ään katsomaan pisteidenlaskua. En nähnyt kuin kerran, että Ruotsi sai täydet pisteet, mutta voittihan se. Hyvä, paras vaihtoehto. Sitähän mie täällä blogissa hehkutinkin jo maaliskuussa.. ;)
Tässä videossa tuossa 2.15 minuutin kohdalla Loreen veti henkeen lumisadetta. Aika fail :D

Lauantai-ilta meni ihan kivasti, mutta en uskolla kirjoittaa tähän miten ilta päättyi, koska luulen, että saan huudot eräältä tärkeältä ihmiseltä, vaikka asia ei sinänsä häneen liitykkään. :D Olen toivoton tapaus. Muuten ihan jees ilta.

Kävin mä Lintsilläkin tossa viime perjantaina. Käytiin aika monessa laitteessakin. Olin kyllä paniikissa tosi useassa laitteessa, kai se on tätä vanhuutta sitten.. Se ukko oli karsee. Olin kuulemma silmät aivan vetisenä ja naama punasena, kun laite tuli alas. Höpönlöpön. Kanssaseuralainenhan ei pelännyt sitten yhtään.. ;) On niin kovaa jannua, mutta, kun joutu laitteeseen, pelkäsi helvetisti ja pää tutisi. Olin jo henkisesti varautunut siivoamaan paskaa meidän "vaunusta".. :D :D
Irstas Rollen Tasku, lihatasku :D
Tämän jälkeen törmäsin tolppaan, valehtelematta.

No eipä mulla oikein muuta. Toivottavasti viikko jatkuu kivana ja eikä tarvii enää draamailla tai olla surullinen. Riitti tälle tiistaille ihan tarpeeksi. Täytyy vaan iso kiitos antaa ihmisille, jotka jaksaa mun luonnetta, mikä on tosiaan 0-100 kiihtyvä. En osaa itseäni psyykata, enkä toisaalta haluakkaan, koska se en ole minä sen jälkeen. Mä oon mikä oon, en voi muuksi tulla.
                                                Tää biisi kiteyttää mun ajatukset mun elämästä.

Tommi

3 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä uskomattoman hyvä huumorintaju ja saat aina mut nauramaan. Sun juttuja on tosi kiva lueskella.
  Tommi,ei sulla mitään läskejä ole...höh..mutta arvostan suuresti,et jaksat siel salilla käydä. Kävisin varmaan itekkin,mut oon niin romuna,ettei paikat kestä. Vanhuus,kato. :)
  Lintsi on ihan jees mesta,mut mä oon sellanen hannari,etten uskalla just muuhun vempeleeseen,ku vekkulaan mennä ja siihenkin just ja just. Ihan kiva siellä on katella ihmisiä,syödä pehmistä ja pelailla pelejä. Waemon muksun kans oltiin viimeks vuosia sitte. Muksujen kanssa on hyvä mennä mestoihin,mihin ei ehkä muuten tulis mentyä ja sillä varjolla pääsee vähä "leikkimään". :)
  Jään taas odottelemaan seuraavaa bloggausta Tommin seikkailuista ihmemaassa. :)
  Hyvää viikon jatkoa. :)
  - Salmari & terkut Waimolta :) :)

  VastaaPoista
 2. ÄÄÄÄÄ Tommi.... Vitsit oot söpö!!!! ja kiitos kuuluu nikolle et se omassa blogissa laitto ns linkin tänne sun blogiin.... :)

  VastaaPoista
 3. Te molemmat ootte kyllä nikon kans nii ylisupersöpöjä <3<3.....

  VastaaPoista