tiistai 7. elokuuta 2012

Kurkistus duunipäivääni..

Moikka,

Ajattelin blogata nyt mun työpäivästäni tai siis vähän kuvia siitä mitä siellä tapahtuu päivisin. Tosiaan edellisessä blogissani kerroin aloittaneeni apulaistuottajan sijaisena ja sitä hommaahan tänäänkin studioilla tein.

Tää on kaikista tarpeellisin työssäni, eli avainkortti. Ravaan ympäri taloa niin paljon, että tää on oltava aina mukana. Välillä tää onkin ihan hukassa ja joudun lainaamaan työkavereiden kortteja. :(
Menen joka arkipäivä klo 09:30 töihin ja siinä ekaksi juoskentelen kahvia. En saa silmiä auki muuten. Aamuröökikin valitettavasti sauhuaa. Sitten avaan läppärin ja laitan kaikki valmiiksi ennen klo 10:00 alkavaa lähetystä ja lörpöttelen ihmisten kanssa.


Lähetys alkaa ja merkitsen tietojani siitä läppäriin. Melko helppoa ja melko kivaa työtä. Ihan mielenkiintoistakin, mutta täytyy kyllä myöntää, että samojen lähetyksen katsominen puuduttaa jonkin verran.


Sitten yleensä tuossa klo 11:00 aikaan Niko paukahtaa studioille, yleensä "herranvittujen" saattelemana ja heiluu ennen omaa lähetystään kanssani röökillä, kahvilassa tai milloin missäkin. Tässä hän mikittää itseään ohjelmaansa varten.


Yleensä tarkastan päivämäärää aika useasti meidän työpaikan aivan todella kuumasta kalenterista, jossa heinäkuun tyttönä poseerasi kuuma Johanna Loiri.. En tiedä kummat on isommat, noi nyrkkeilyhanskat vai tytön etuvarustus.


Nikon Grilli kulisseissa kuohuu ja on sotkusta. Niko on valmiina sana-arvoituksiin!


Meillä alkoi uusi chatti nimeltä MTV3 Chat Space Programme, jossa on tarkoituksena ampua miniatyyri-ukkoja avaruuteen. Mullekin tää ohjelma on vielä aika hämärän peitossa, mutta joka arkipäivä klo 12:30 MTV3:lta tää kuitenkin ulos tulee. Jännä tuo grafiikka, tai siis toi avaruusalus.

Kutakuinkin tätä on mun arkipäivät työssäni. Aina välillä tylsistyttää, mutta kyllä sitä aina vaan miettii, että lukion koulutuksella tää on kyllä aivan mahtava työpaikka ja siksi olenkin varmaan niin kauan viihtynyt samassa työpaikassa. Ensi kuussa varmaan fyysinen työpaikka vaihtuu (kuulin vähän huhuja tänään..), arvaako joku jo mikä kaupunki on kyseessä alla olevassa kuvassa?


Kaupungissa on 1,7 miljoonaa asukasta ja sitä halkoo Euroopan toisiksi pisin joki. Mua pyydettiin tänne jo heinäkuun alussa, mutta en lähtenyt sattuneesta syystä. Nyt ei ole enää mitään menetettävää, joten tää toisi kyllä jotain uutta sisältöä elämään!

En kerjennyt ottamaan enempää kuvia, mutta ehkä joskus sitten. Glamouriahan tää tietysti on, kun telkkarissa töitä tehdään.. siitä ei pääse mihinkään ;)

Tommi

PS: Katsoin tänään The Holiday -leffan työkaverini Miian ehdottomana, että saisin paremman mielen. Olen nähnyt kyseisen leffan monta kertaa, mutta nyt katsoin sen ihan uudella asenteella. Tuli kyllä hyvä mieli tollaisesta hömppäleffasta, vaikkei se nyt mikään taideteos olekkaan. Tässäkin leffassa todistettiin se, että asiat vain tapahtuvat kuin salamana kirkkaalta taivaalta ja varsinkin lopussa todistettiin se, että elämä on kompromisseja ja asiat saa toimimaan, jos vain haluaa.


10 kommenttia:

 1. Ihana kun tulit paremmalle mielelle leffasta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana elokuva katottiin salmarin kanssa aikoinaan kun vielä oltiin yhdessä kyllä se tommi siitä. Jaksa painaa ja tehdä vielä sut palkitaan. T: päkä ja salmarilt terqui, ollaan juuri puhelimessa sen kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. feikki vauhdissa taas. Eipä olla leffassa käyty, en edes muista koska, tiedoksi vaan feikille. Jos sua näin paljon kiinnostaa meidän elämä, ni heitä tänne meiliosottees, ni voin kertoo. Säälittävä yksilö! Älä ole niin varma, etteikö saatais selville, kuka oot....
   Anyway,kyl tääläkin niitä eri etu-ja takaliitteillä varustettuja vee-sanoja tulee, varsinkin multa.
   Mielenkiintonen duuni sulla, Tommi. Mitä tohon leffaan tulee, ni pitäs käydä kyl joskus jotain kattomassa.
   Kaunis on kaupunki. Toivon oikeesti, et saat sen duunin ja pääset uusiin maisemiin. Kyllä kaikilla asioilla on tapana järjestyä. Tsemppiä !
   - Salmari :)
   P.S. Vieläkö käyt salilla treenaamassa?

   Poista
 3. WOW! Lähetsä Budapestiin?!?!

  VastaaPoista
 4. Asiat järjestyy.. Hoen tota aina muille mutta nyt en taida uskoa siihen itsekään. Täytynee kai munkin katsoa the Holiday! :) Toi sun ulkomaantyö komennus kuulostaa niin parhaalta vaihtoehdolta! Pidetään peukkuja! t. Lode

  VastaaPoista
 5. Moi, Tommi. Enpähän enää oo anonyymi eikä tule väärinkäsityksiä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommi rakas tää ei oo sitten Salmari! Käski sanoa ku ei itse pääse nyt koneelle. T: Päivi ja oikealta Salmarilta terveiset :)

   Poista
  2. Kuules,feikki,mene hoitoon. Päivi ei ensinnäkään sanois ihmistä rakkaaksi, jos ei häntä lähemmin tunne, vaikkakin pitäisi ihmisestä. Ihan oikeesti, mikä sua vaivaa? Ootko katkera kenties jostain? Anyway,asia on nyt kunnossa mun/meidän osalta. Eiköhän Tommi ole sen verran fiksu tajutakseen, ettei feikit mene kirjautumaan käyttäjäksi. Ja by the way, mulla on ihan ikioma kone.
   - Salmari :)

   Poista
  3. Hei apua tommi! Oikeasti nyt mietit hieman ketä uskot.Tämä on mun mielestä jo selvää kiusaamista,koska olen iät ja ajat samalla nimellä sulle kommentoinut ja lähetellyt viestejä vaimokkeen kanssa chatteihin. T: Salmari ja päkältä terveisii :)

   Poista
 6. Ja kukahan tän "kiusaamisen" aloitti???? Mun osalta tää asia alkaa olla loppuun käsitelty ja luulenpa jopa, että tiedän, kuka oot. Oot 19 v. ja sun nimi taitaa alkaa t-kirjaimella. Ihan sun parhaaksi neuvoisin nyt rauhottumaan ja ottamaan sen oman nimen käyttöön, jos sellainen on.

  VastaaPoista