torstai 9. elokuuta 2012

Tein yhteistyötä huippuvalokuvaajan kanssa

Hellurei,

Halusin uusia kuvia facebookkiin ja Nikohan päästi töissä itsensä irti. Suomen oma Nigel Barker ehdotti mulle vaikka minkälaisia asentoja ja poseerauksia ja niitähän otettiin! Malli nyt oli mitä oli, mutta hyvä valokuvaaja osaa tehdä vaikka minkälaisesta variksenpelättimestä siedettävän näköisen.

Kuvauspaikkana tietysti IA-studioiden mahtava miljöö, missä nyt vähän ehkä home haisee ja taustat kuin Venäjältä.

Tässä kuvia mitä saatiin otettua, mutta on siellä joukossa kuvia myös mun työpäivästä. :D


Ex-työntekijä ex-työssään. "Gabriel tässä hei".
Okei, tää oli paras miusta otettu kuva. :D
Lähetysaika.

Nikon Grilli.

Tosiaan joku jo arvasikin, että mihin kaupunkiin muutto ehkä napsahtaa tuossa syyskuun alussa. Elikkä Budapest on kyseessä. Pesti kestäisi varmaan n. 2 kk.


Sain vähän ennakkotietoa, että siellä on eräs ennustukseen liittyvä ohjelma, jonka hyvännäköisistä ennustajista 99% tunnustaa jotain muuta kuin naisen alapäätä. Nikon heitto tähän oli, kun kerroin: "Ai, sä niiku niiden palleja pitelet niiku kristallipalloja?!" :D Juu, juuri sitä. Onhan tässä viime aikoina tullut ennusteltua, että handlaan senkin homman juontamisen ja tekniikan lisäksi.

Tommi

5 kommenttia:

 1. Hauska blogi Tommi ja kauniita maisemia ja kivoja kuvia olette Nikon kanssa ottanut :-) T: Ne oikeat Salmari ja päkältä terveisii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä ketä enään uskoa. Todistakaa jotenkin, että ootte aitoja!

   Poista
  2. Moikka, Tommi. Meikäläinen on avannut google-tilin ja liityin sun blogin lukijaksi ja rohkenin jopa laittaa pärstäni tonne lukijajoukon jatkeeksi. Sun naispuolinen ex-golleega tietää tästä asiasta kertoa enemmän. Toi yläpuolella oleva viesti on siis feikki. Saat varmaan tiedot musta puhelinnumeroa myöten google-tilin kautta ja Päivihän on kaverisi, joten hänen kanssaan voi asian selvittää. Koska sulla ei ole meiliosoitetta näkyvissä, olen meilaillut asiasta tämän naispuolisen naiskolleegasi kanssa paljonkin ja hänellä on meiliosoitteenikin varmasti. Voin hänen kauttaan vaikka toimittaa puhelinnumeroni tai meiliosoitteeni, jos niikseen on. Päivi on muuten eilen laittanut sinulle viestin.
   - Salmari :) (se ainoa oikea alkuperäinen)
   P.S. Upeita kuvia ja maisemia. Toivotaan, että homma onnistuu.

   Poista
 2. Panisin!
  Ps.Miehekkään kokoinen ruoka-annos;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D syöny viikkoon mitään, ni oli nälkä :D

   Poista