maanantai 3. syyskuuta 2012

Syyskuu

Moro,

Se on nyt syyskuu. Menipäs kesä nopeasti. Eipä ollut kummoinen kesä sään tai minkään muukaan puolesta. Lomaa pidin kuukauden heinäkuussa. Jälkikäteen mietittynä olisin sen voinut aivan hyvin olla töissä. Tehty mikä tehty. Kyllähän sitä sai sitten kuitenkin levättyä. Elokuun olin joka arkipäivä töissä 9-17, joka oli kyllä ihan kivaa. Viikonloput tuntuivat viikonlopuilta. Nyt totuttaudun jälleen yövuoroihin ja ensimmäinen onkin tulossa tässä tiistai-keskiviikko välisenä yönä. Vähän jännittää taas.

Viikonloppu meni taas aika hurjissa merkeissä eli myllerin tommilla oli pardit. Perjantaina olin ulkona Nikon ja Hannan kanssa ja lauantaina Idan kanssa. Sunnuntai-aamuna heräsinkin Casa Idasta ja siellä tuli vietettyä parikin tuntia vielä. Oli kyllä ihan hauskaa. Nyt ajattelin palata pikkuhiljaa tavallisen arkeen ja alkaa käymään siellä salillakin useammin. Pardit saa luvan olla kerran viikossa.

Meillä oli työpaikan bileet viime keskiviikkona. Oli kivaa, koska tutustuin paremmin meidän "uusiin" yöjuontajin, jonka kanssa en ole tehnyt vuoron vuoroa. No hekin tulevat tutuiksi myöhemmin tässä kuussa. No kumminkin, menimme jatkoille Jollakseen, jossa oli Johanna Tukiaisen rapujuhlat. Juhlat jättivät lähtemättömän vaikutuksen, eikä ainoastaan sen takia, että Johanna esiintyi omissa juhlissaan.

Siinä pari maistiaista sieltä rapujuhlista.
Tarjoilu pelasi kyllä. En ole ehkä kyllä noin rasvaisen ruuan suurin ystävä, mutta täytyy myöntää hyvää oli. Alkoholitarjoilu oli kanssa kiitettävä. \o/


Oon nykyään tosi huono ottamaan kuvia, mutta tässä oli ainut kuvat viime viikonlopulta. :D Ida eroottisena sängyssään..

Nyt kohta pitäisi mennä vähän kaupungille ostelemaan vaatteita ja käymään töissä tekemässä yksi juttu. Salikin odottaa illalla pitkästä aikaan, jee. Moikka!

Tommi

1 kommentti: